Logotip de Adolescents.cat
suaj.
suaj.
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 22/08/15 18:19
Vull saber que em passa...
Hola, gràcies per respondre la consulta.

Soc una noia de 14 anys, medeixo 1,73 i peso 55kg. No menjo gaire, (ja que no m'agrada menjar), faig 5 hores diàries (aproximadament)de bàsquet i vaig dos dies a la setmana al gimnàs. La veritat es que quan em miro al mirall, em veig molt grassa i noto que em sobren quilos. He vomitat moltes vegades expressament, pel fet de que odio el meu cos, no em sento bé cuan em miro al mirall... Ancara que quan vaig pel carrer i per casualitat veig el meu reflexe en un aparador o algo semblant, em veig bé, prima, pero cuan em torno a mirar a un mirall, em veig obessa, gorda, em dono fàstig a mi mateixa, no se que em passa. Espero que pugueu ajudar-me...

InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/09/2015 23:08
Hola Suaj.!

Moltes gràcies per utilitzar el consultori i per la confiança! El que ens expliques és molt dur i pot tenir conseqüències greus per la teva salut.

Per la nostra experiència, això són coses molt difícils de superar sola. T'aconsellem que ho parlis amb algun adult de confiança (els teus pares, per exemple) expliquis el que et passa i com et sents i demanis ajuda. Es necessita molt de coratge per demanar ajuda, ho sabem, però val la pena. Així doncs, no deixis passar més dies i parla-ho amb ells.

Una abraçada ben forta i molts ànims!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: