Logotip de Adolescents.cat
maria
maria
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 21/08/15 23:58
Em sento presionada
Hola,

Tinc ja 18 anys, tot i així només me liat un cop i perquè el noi m'agradava moltissim, però que es va quedar només en un rollo d'una nit. Desde llavors he tingut oportunitat amb altres nois però no he volgut perquè no els coneixia de res, era en festes i a mi això no m'agrada, el noi m'ha d'agradar per liar-me. Però les meves amigues no són així, elles es lien sempre que tenen la oportunitat i hem presionen constantment perquè em lii d'una vegada i em sento molt diferent a la resta i fins i tot m'he arrivat a sentir malament ja que em consideren estupida o massa timida per llançar-me quan en realitat no és així. La cosa es que he parlat amb elles sobre això però continuen sense volver-me entendre, tan rara sóc?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/09/2015 20:41
Hola Maria,

Moltes gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Doncs la teva postura és tan respectable com la de les teves amigues. Tens tot el dret de decidir amb qui t'emboliques i amb qui no i les teves amigues ho han de respectar.

No t'has de sentir rara perquè no facis el mateix que les teves amigues. Hi ha moltes persones que, com tu, prefereixen conèixer primer la persona abans d'embolicar-s'hi i és igualment legítim.

Així que no et preocupis,

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: