Logotip de Adolescents.cat
Andreaa
Andreaa
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 21/08/15 13:59
Vull coneixer gent
Hola, tinc 13 anys, i el que em passa es que jo tinc les meves amigues del insti però vull conèixer mes nenes perquè no nomes em vull relacionar am las del insti el problema es que no se on, se que la gent diu que vagi a llocs que facin coses q m'agradin, però on? siusplau necessito una mica de ajuda.
Gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/09/2015 20:34
Hola Andrea,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Doncs per conèixer gent nova aquesta és la clau: fer coses diferents!

Si t'agrada algun esport, apunta't a algun club (de bàsquet, de voleibol, de hoquei, de futbol femení...), o pots fer rítmica, o ball. També pots mirar algun grup de teatre, o a l'escola de música. Anar a alguna acadèmia a aprendre anglès, o apuntar-te als escoltes...

Aquests són alguns exemples, però tot depèn del què t'agradi fer a tu! És important que triïs una activitat que t'agradi i així la podràs compartir!

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: