Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 21/08/15 10:51
Carta per publicar 2
hola he fet una carta i us agrairia molt que la publiquessiu....allà va!

Bueno amor,
Dir-te que m'enrecordo aquell dia, era el 12 de maig. M'enrecordo que jo havia de fer un recado a una botiga i de sobte, et vaig veure. Ens vam mirar un instant, i em vaig enamorar de tú.
Desde ue et vaig veure, no deixava de pensar amb tú... Cada dia quan podia, anava a la botiga per veure si estaves, i aixì cada dia... Però ja m'estava farta, jo sempre allà mirant si venies però no, no venies... Fins que un dia, vaig anar a la botiga per últim cop i de sobte, et vaig veure. Vaig veure uns ulls preciosos que m'estaven mirant, un somriure molt maco, un noi simpàtic i preciós. Estava enamorada de tú.
Et volia coneixer però tenia vergonya, sóc timida... M'enrecordo que al dia següent vaig anar a la botiga una altre vegada i allà estaves, em miraves, et vas apropar a mi i em vas dir...

Hola
Hola-vaig dir jo
Sempre em mires de reüll però no em parles...-vas dir tú
Jo? Que vaa! (quan enrealitat sabies perfectament que estava mentint i que tenia vergonya)

Em vas dir de fer una volta, et vaig dir que sí, no paravam de parlar i mirar-nos....em vas acompanyar a casa i ens vam fer un petó.
Cada tarda quedavam a la botiga i feiem voltes i parlavam, fins que un dia... Et vaig demanar de casar-te amb mi i tú vas dir que sí, i ens vam fer un petó.
Quan ens vam casar tot anava bé, ens vam comprar una casa i vam tenir 2 fills que eren igual que tú. Però a mida que va anar passant el temps, ja teniem 84 anys. M'enrecordo que un dia em vaig despertar i després et vaig despertar jo i estaves morta. Vaig plorar tot el dia per tú i et vaig portar al hospital, no reaccionaves, estaves morta.
Desde aquell dia vaig ser la persona més infeliç del món fins que em vaig suïcidar. Em vaig suïcidar per tú, perquè ja no podia més, no podia viure sense tú.
Faig aquesta carta perquè algú sàpiga la meva vida i aun aixì que no et coneixi, t'estimo❤️




La carta l'he fet jo i m'he la he inventat. Siusplau pengeu-la
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/09/2015 20:24
Hola!

Moltes gràcies per la teva carta, és una història molt bonica. Has pensat presentar-la en algun concurs literari? Potser la podries allargar una mica més amb més detalls ;)

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: