Logotip de Adolescents.cat
marcos
marcos
Any: 1998
Comarca: Alt Camp
Data: 19/08/15 18:35
Una "Paja"
Hola Bones.

Primer de tot dir que soc un noi i m'agraden les noies.
Tinc un amic que avegades quedem per fer nos paies, independentment, ell la seva i jo la me , Seria normal fer-li una paja jo a ell i ell a mi,creuria que soc homosexual??
Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/09/2015 19:18
Hola Marcos,

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Segurament al consultori de sexualitat t'ho respondran de manera més específica, però nosaltres et direm que les fantasies sexuals no indiquen quina és la nostra orientació sexual, simplement són elements de la nostra ment per facilitar l'excitació.

El que sí que et direm és que la masturbació és un acte de coneixement cap al propi cos i sovint es realitza en un espai íntim i privat. Cadascú és lliure de compartir aquesta experiència amb qui vulgui, però no pots forçar ningú a fer res que no vulgui fer, d'acord?

Una abraçada
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: