Logotip de Adolescents.cat
judgejudge123
judgejudge123
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 19/08/15 17:16
Amor
Hola adolescents, tinc un problem, es què estic feta un embolic, a mi m'agrada un noi, crec que si o putser no, però crec qa si. El problema es que no el trobu d'allo mes guapu, i jo si tinc un noviu dons vull k u sigui, trobu qa al fisic no es lu mes impurtant però una mica si. Esperu que m'ajudeu, purtem parlant 1 mes però no se si vull que siguem algu mes qa amics.. ajudeuma!!! petons adolescents wapuuus, moltas gracias! perdo per las faltas, da vegadas escric tal i com prununciu<3<<3<3<3<33<33<3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/09/2015 19:13
Hola judgejudge123,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Doncs sembla que ho tens bastant clar, no? Aquest noi et cau bé, però no té les característiques físiques que t'agradaria. Quan ens agrada una persona (al principi) ens costa molt trobar-li defectes, així que... potser és que no t'agrada tant, no creus? Dóna't uns dies, si vols, per acabar de definir els teus sentiments. I llavors podràs prendre una decisió.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: