Logotip de Adolescents.cat
crismataro
crismataro
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 19/08/15 00:16
Amoorproblems
Tinc novio, portem un mes i pico i ara ell s'ha hagut d'anar de vacances amb la seva mare a un poble, el cas es que a aquest poble es fan festes d'aquestes que duren fins a les tantes de la matinada i el meu novio sempre es queda fins al final, tinc por de que m'enganyi amb una altra noia, però no li puc fer res, pensar positiu i ja es veurá. Normalment em trucaba tots els dies per parlar amb mi una estona, ja que com no té cobertura no pot parlar per wp, pero porta dos dies que no em truca i no sé que fer, no puc para de pensar en ell, en pk no em truca, m'estará enganyant? No voldrá parlar amb mi? M'haurá oblidaat?
AJUDAA!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/09/2015 19:47
Hola Cris,

Gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Sabem que aquestes situacions poden arribar a ser molt angoixants, però una relació de parella es basa en la confiança mútua. Pensa quins aspectes et fan desconfiar (i si són reals) i quins et donen confiança. Parla amb ell sobre els teus sentiments i si vols, podeu pactar alguna paraula o gest secret per dir-vos com us estimeu (en moments en què sigui més difícil parlar).

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: