Logotip de Adolescents.cat
Isabel
Isabel
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 18/08/15 22:10
Amor o amistat?
Bon dia,
Doncs el que hem passa es que no se quins són els meus sentiments. Fa poc vaig descobrir que soc bisexual, i no se com vaig començar a pensar en el que sentia per la meva millor amiga. Sempre hem estat molt unides ja que ens coneixem des dels 4 anys però ara anem a instituts diferents. El cas es que quan vaig començar l'institut no se perquè hem vaig tancar bastant i ara la meva vida social s'ha reduit. Però ella sempre ha estat al meu costat. El cas es que jo no la veig com una simple amiga i no se si es perquè sempre ha estat al meu costat inclus en els mals moments i perquè m'ho passo genial amb ella ho es perquè sento algo més.

No sento les papallones que tothom diu però, se que faria qualsavol cosa per ella i que l'estimo molt. Al contrari de amb altres amigues si no parlo amb ella en uns 4 dies ja la trobo a faltar... no se molt bé com explicar-ho. El cas és que ella és especial i no se si és perque es la meva millor amiga o algo més, ja que tinc una altre amiga, que per cert es la meva cosina, ella es la persona en la que més confio més que amb la meva millor amigua i realment som com germanes però els meus sentiments per ella nomès són d'amistat en canvi els sentiments per la meva millor amiga són diferents.
Que opines, ja se que m'he envolicat una mica però no sabia com dir-ho.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/09/2015 19:36
Hola Isabel,

Gràcies per explicar-nos-ho! Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Potser la resposta és que encara no hi ha resposta. A vegades, la línia entre amistat i amor és molt difusa i es poden confondre els sentiments. Sembla que aquesta amistat és molt especial, però potser hauràs d'esperar un temps per adonar-te si va en direcció a l'amor, o si queda com una relació d'amistat molt profunda.

Ens sap greu no donar-te una resposta clara, però a vegades necessitem tots una mica de temps. Dóna't l'oportunitat d'anar descobrint els teus sentiments.

Una abraçada bonica!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: