Logotip de Adolescents.cat
111
111
Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 15/08/15 18:16
Drogues..
L'Altre dia van ser barraques del meu poble, i vaig comprar maria, era el primer cop que en comprava perquè si en fumava era d'amics, no en fumo perque tingui addicció sinó perquè de festa amb l'ambient em ve de gust, després si estic a casa un dia normal ni fumo tabac. Total, que els meus pares la van trobar al cotxe i jo era davant, es veu que se'm va caure al pujar al cotxe. Sento que els he decepcionat perquè mai m'havien pillat amb res i em sento molt malament, a més a més estic castigada, i tinc problemes amorosos, i tot se m'esta acomulant i em sento agoviada i tinc ganes de marxar i deixar-ho tot, sóc una persona que es pren les coses molt a pit i per això tot aixo m'esta superant ultimament i ja no puc més.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 10/09/2015 20:28
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

És natural que els teus pares se sentin decepcionats. A ningú li agrada que la persona que s'estima es prengui cap substància que pugui perjudicar el seu cos o benestar. Procura entendre'ls i acceptar les conseqüències.

Segurament hauran perdut una mica de confiança en tu, i això només es recupera en el dia a dia, per tant, ara és moment de demostrar-los que poden tornar a confiar en tu, tal com feien fins ara. D'acord?

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: