Logotip de Adolescents.cat
Anonim00
Anonim00
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 15/08/15 02:19
Fobia a coneixer gent nova (asdfghjkl)
Hola, sempre desde petita he sigut molt timida, pero ultimament sempre que haig de coneixer gent nova hem poso molt nerviosa, ho planejo tot una semana abans, la roba que hem posare, que els hi haure de dir i hem menjo el cap pensant en que pensaran de mi, si els hi caure be, si es riuran de mi... i cuan arriba el moment de coneixens molts cops hem poso a tremolar, no hem surt la veu, m'entrevanco amb les pareules... inclus si estic amb una amiga amb la cual tinc confiança coneixent a gen nova tambe hem poso igual de nerviosa. Aixo ja per no parlar de nois...

Que puc fer?? Ultimament estic coneixent a molta gent nova perque estic començant a anar amb Sakte i segueixo igual que el primer dia, ames, cuan vaig al Skatepark hem fa molta vergonya patinar, les meves amigues patinen i fan trucs i jo per no quedarme alla quieta i que tothom hem miri tambe patino, per hem poso mol nerviosa perque se que tots m'entan mirant.

No se que fer, tinc alguna fobia o algo??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 10/09/2015 16:28
Hola bonica,

Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem perfectament com et sents. Hi ha molta gent que és molt tímida, fins i tot hi ha actors i actrius súperfamosos que diuen passar-ho molt malament! Mira:





El més important és no deixar que aquesta por ens paralitzi de fer allò que volem. I tu no et paralitzes! Continua així, patinant, coneixent gent nova, i veuràs com mica en mica, els nervis passaran en segon pla.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: