Logotip de Adolescents.cat
Cris
Cris
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 12/08/15 23:06
Primer peto!!
Hola, soc una noia de 13 anys.
Aquest estiu estic al meu poble i un noi i jo que ens coneixem desde que som petits ens hem dit els nostres sentiments i els dels dos coinsideixen, ara aleshores estem mes carinyosos entre nosaltres i quedem a soles no nomes amb el grup. Pero amb tant de carinyo l'altre dia va intentar ferme un peto pero jo hem vaig apartar perque no hem sento segura de fer-ho perque mai ho he fet i no se com fer-ho, pero hem sento una mica malament perque vull ferli el peto pero no se com. Com ho faig?? Algun consell??
Moltes gracies Adolescents.cat
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/09/2015 20:21
Hola Cris,

Gràcies per escriure'ns! Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

No ens queda clar si et vas apartar perquè tenies vergonya o bé perquè no et venia de gust.

Si és perquè tenies vergonya, no pateixies. El primer petó no és mai el millor i tots n'hem d'aprendre, per tant, deixa que el teu cos et guïi i escolta el que et demana.

Si no et venia de gust, sigues sincera amb ell i no facis res que no vulguis, d'acord? Si fem alguna cosa per obligació o perquè "toca", sovint, no ens ho passem bé.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: