Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 11/08/15 13:36
Ja no hi puc més, només intento fer amics...
hola mira tinc 13 anys i l'any passat a primer d'eso intentava fer amics però tothom estava amb frups i smepre que m'apropava a un grup em deien... "Què fas? Per què t'acoples? No t'acoplis eh,eeh!"
Quan em diuen això, em quedo sense paraules i m'en vaig corrent al lavabo o a un lloc amagat perquè quedo en ridicul davant de la gent:'(

No vull que a 2n d'eso em passi el mateix...què faig? Ajudaa i mercii❤️❤️❤️
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/09/2015 10:23
Hola Sensenom07!

Moltes gràcies per escriure'ns!

La nostra recomanació és que quan comencis el nou curs et relacionis amb tothom i busquis aquelles persones amb les quals tinguis major afinitat. Segur que trobes un grup en el qual t'hi sents còmode i estàs a gust. No permetis que ningú t'ho faci passar malament!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: