Logotip de Adolescents.cat
no boyfriend no problem
no boyfriend no problem
Any: 2002
Comarca: Conca de Barberà
Data: 08/08/15 23:52
q e de fer?
aver soc una noia de 13 anys q es fa talls al braços tinc amiges q o saben pero no man ajudat mol man dit lo tipic no et tallis i tal... pero la vritat esq ns si explicari a la meva germana de q te 20 anys i ella potse savria com ajudrme, pero ns com dirli pq no sespanti ni em foti la bronca q es el q menys necesito ara mateix. sisplau ajudeume ns q fer.

pd: perdo per les feltes.espero q em pogeu ajudar.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/09/2015 19:51
Hola bonica,

Moltes gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Entenem que a vegades fer-se mal sembla una manera d'alleugerir el dolor, però això és només momentàniament, ja que sovint implica augmentar l'ansietat per amagar-ho i no ser descobert.

Si tens ganes de parlar amb la teva germana, fes-ho. Fes-ho de la manera més sincera que puguis i veuràs com ella t'ho agrairà i t'ajudarà. Demanar ajuda és primordial per començar a remuntar.

Una abraçada ben forta!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: