Logotip de Adolescents.cat
noia_encantada
noia_encantada
Any: 1997
Comarca: Noguera
Data: 06/08/15 14:11
Treball en equip
Hola! Tinc un problema, i és que des de fa temps m'agrada molt un esport, amb el que gaudeixo molt quan hi jugo. M'agradaria apuntar-me a algun equip per poder jugar-hi, però el problema és que em fa por, perque quan entra una persona nova a un equip la deixen com de costat, perque aquelles persones ja passen temps juntes i ja saben jugar molt bé i tal, i em fa por que em marginin o em mirin malament per ser nova, em podries donar alguns consells? Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 02/09/2015 19:09
Hola bonica,

Moltes gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Doncs la veritat és que els esports en equip és una molt bona manera de tenir un grup d'amics i persones en les quals confiar. És natural que tinguis aquesta por perquè no saps què et trobaràs, però has de valorar què pesa més: la por o les ganes de jugar?

En els esports d'equip sobretot hi trobem valors com la cooperació, la unió i el sacrifici per l'equip, per tant, és molt possible que amb un parell d'entraments ja formis part de l'equip!

Disfruta!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: