Logotip de Adolescents.cat
noiaassassins
noiaassassins
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 06/08/15 13:41
Problema nocturn
Hola, primer de tot moltes gracies per contestar-me. T'explico una mica la meva situació.
Desde que era petita per la nit sense adonar-me mossegava amb la mandibula.(amb la boca, dents amb dents. Perque m'entenguis. Vaig tenir unes temporades fent-lo i vaig deixar de fer-ho.
Ara, he començat a fer-lo una altra vegada, ho se perque ma mare m'ho a dit i m'ha despertat dient que pari perque em faré mal. Però jo no se com parar, no ho vull fer però no ho com.
Puc fer alguna cosa per parar? Perque en passa això? Ajuda siusplau.
Mil gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 02/09/2015 19:10
Hola bonica,

Moltes gràcies per escriure'ns. Sóc la Laia Sala, psicòloga d'Interpersonal.

Hi ha moltes persones que pateixen aquesta mateixa situació, sovint en èpoques d'estrès augmenta. La nostra recomanació és que et dirigeixis al metge de capçalera i també al dentista perquè puguin assessorar-te millor.

Una abraçada!
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: