Logotip de Adolescents.cat
Yoyomi
Yoyomi
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 04/08/15 19:28
Somnis
Hola!!
L'altre dia vaig tenir un somni. Estava amb els meus companys de classe i ens anàvem de viatge (això té sentit, ja que l'any que vé ens anem d'intercanvi...). De sobte ens trobàvem a un restaurant i un dels meus companys (amb qui no tinc molta relació) em donava un got de "chupito" amb alcohol. La cosa està que al somni vaig rebutjar el got, tal com ho faria a la vida real, la veritat, i al fer-ho em vaig posar a plorar per la pressió que excercien en mi els altres, que si que s'ho prenien. Me'n recordo ja que quan vaig despertar-me tenia la cara humida, de llàgrimes.
Quin sentit té aquest somni? Pot ser que com l'any que vé ens anem de viatge, com ja he dit abans, em doni por que els meus companys i els amics d'intercanvi comencin a beure i jo sigui l'única que no ho fagi? No tinc cap intenció de beure, perquè sé que no és bo, i a demés no em crida gens l'atenció això de beure i fer botellón i coses d'aquestes... però estic una mica espantada pel que pugui passar... estic feta un embolic...
Ajuda, please...
Moltes gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/08/2015 20:11
Hola Yoyomi!

Segurament vas tenir aquest somni, com molt bé expliques, perquè l'any que ve vas de viatge.

Si tu tens clares les coses i no vols beure res d'alcohol, no tens perquè fer-ho. Sabem i som conscients que a vegades la pressió social pot fer-nos fer coses de les quals no estem convençuts, però sabent-ho és important que et mantinguis ferma en la teva decisió i no et deixis portar pels altres. Sigues sempre fidel a tu mateixa i als teus principis.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies a tu per utilitzar el consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: