Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 1999
Comarca: Bages
Data: 04/08/15 16:07
pares
Hola m'agradaria saber si e de llegir aquesta carta feta per mi als meus pares.Màjuderieu moltissim.
Estimats pares, durant els pròxims minuts m’haureu de estar prestant una alta atenció a la redacció que parla de com em sento i de la meva opinió que tinc enveres els meus 15 anys i que crec que fa dies que us hauria d’haver llegit.
Tinc 15 anys, d’aquí poc 16, començaré batxillerat, e acabat secundaria i en menys de 2 anys faré la selectivitat per determinar el meu futur professional. segons el meu rendiment escolar i la meva professora de 3r i 4rt deso tindre un gran futur si continuo així, i hi penso continuar. Per molts pares la meva edat ja es una edat de persona en la que poder confiar, per altres pares no.
Soc una persona amb moltes ganes de menjar-me el mon, amb ganes de nous reptes, de sortir, de noves experiències de conèixer al màxim de persones possibles de anar de festa, una persona que li agradaria que els seus pares poguessin confiar amb ella.
Tinc moltíssims amics arreu de Catalunya, mes de la meitat no els coneixeu però creieu-me son tots bona gent. Bona gent no es sinònim de que siguin uns sants ni de que no surtin de festa, bona gent significa que t’estimen i nomes volen lo millor per tu. Potser ja sabeu que mes del 45% dels adolescents entre 13 i 17 anys han provat el tabac, la meitat d’ells son fumadors. moltíssima gent que ni us podeu arribar a imaginar fuma, i jo soc el poc percent de gent que queda que no ho fa. mai em veurem amb un cigarro a la boca perquè crec que no necessito fumar per absolutament res, que no em servirà per res a la vida i per això ni fumo ni fumaré. Que no ho faci jo no significa que alguns dels meus amics ja siguin don siguin no ho facin. No per això ho faré jo. Tothom qui em coneix sap que odio el tabac i mai el provaré i tots ho respecten
Conec a gent de tot tipus, ara no us preocupeu que ningun dels meus amics o gent que conegui m’influirà en el meu futur acadèmic o psicològic. també volia remarcar que per a mi anar de festa o de festes majors no significa tajarla ni emborratxar-me ni res per l’estil, sinó passar-ho be amb amics, que per que a mi no em cal emborratxar-me per passar-ho be. o sigui tampoc us preocupeu perquè mai m’agafi un comatilic perquè no es possible en mi.
Potser creieu que em faig amb gent que dona mala influencia però no es cert, per que a mi no m’influencia ningú, nomes em faig amb gent que m’estima i m’estimo, amb gent que puc conversar i riure i passar-ho be. Des de p3 trio les meves amistats jo sola i amb 15 anys que tinc ho puc seguir fent, tothom amb qui soc amiga m’estima i no em vol res dolent.
Només m’agradaria que em donéssiu confiança no per mi, sinó per vosaltres, perquè cada cop que marxi de casi o quedi amb gent no estigueu preocupats per a mi per saber a on vaig amb qui vaig i que faig. Com ja us e dit mai em veureu ni fumant ni amb un comatilic ni deixant els estudis.
Tindreu una filla amb un molt bon futur i ami m’agradaria que també amb un bon present. crec que hauríeu d’estar orgullosos de mi, per les meves notes, per les relacions que tinc amb la gent, per com serà el meu futur. Però no puc fer un canvi sense que vosaltres el feu per millorar el meu estat d’ànim, comportament i nervis. potser no us o havíeu plantejat però el meu estat deriva del vostre.
No soc una santa, però tampoc una persona incorrecte nomes demano mes confiança ara que us e explicat com soc i la meva opinió.
No se si això canviarà algo però ho deia o rebentava, mes dun dels meus maldecaps es per culpa de que no confieu en mi i ho vull canviar per que ja estic bastant farta.
Vull arribar a ser una persona de gran que pugui dir de adolescent vaig tenir una vida mogudeta però aquí estic amb un gran futur.

InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/08/2015 11:56
Hola Anonim!

Tenir confiança amb els pares i poder parlar de qualsevol cosa és fantàstic! Per tant, si tens la necessitat de llegir-los aquesta carta, endavant!

Una abraçada ben forta!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: