Logotip de Adolescents.cat
bye bye bbs
bye bye bbs
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 04/08/15 15:40
QUIN LIO MARE MEVA...
Comenco pel principi. Era el dia de la disco i en plan amics un nen em va demanar ballar i aixo i jo li vaig dir que si i vam ballar cancons de Batxata u sigui remanant cul i eso i ell magafava per la cintura i jo a ell per lombro i tot aixo i molt junts i tocava una part mes moguda i va dir tambe en plan amics (suposo) perreamos? I jo li vaig dir que si i li vaig com ensenyar mes o menys i despres a la nit van venir a la nosttre habitacio (els nens) i vam dormir junts agafats duna ma, am la seva altre ma em tocava el cul (pro diria qe era perq no sabia i la va posar alla pq estava comude) i am les cames creuades, en un llit dun, la gen de lhabitacio ens deia, -Esteu de foto! -Que monos! -Uuuh... i amb ell li deien: Quina cara de "gustirrinin" I tambe jo deia, no us mogueu que caic i llavors ell mabrasava perque no caigues i li dic magafes com un nino, i em diu: Esq ets el meu nino!! I un nen diu: Uuuh... Qe romantic, el seu nino!! A mes em girava i tenia els seus llavis a un centimetre dels meus pro no va pasar res. Vol dir alguna cosa? Porto un lio qe no mel aguanto, cada nit (ara ja estic a casa) mimagino qe torna a pasar i que ell esta derrera meu i mencanta, en aqell moment em va sgradar la sensacio qe tenia i suposo qe a ell tambe perqe feia cara de gust, creus qe li agrado? A mi ell magrada pro no u sap ningu... qe faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/08/2015 11:50
Hola Bye bye bbs!

Moltes gràcies per escriure'ns i explicar-nos la teva història!

Nosaltres no podem saber si li agrades o no, això només ho sap ell, però pel que ens expliques tot sembla indicar que entre vosaltres ha començat a néixer alguna cosa especial, i això és molt bonic!

La nostra recomanació és que seguiu coneixent-vos millor, sense presses, que mantingueu el contacte i de mica en mica aniràs aclarint què sents tu i veureu si els vostres sentiments són correspostos o no.

Esperem que la vostra història vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: