Logotip de Adolescents.cat

Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 04/08/15 14:55
li dic?
Hola..aquesta tarda he quedat amb un noi de la meva edat pero el que em preocupa es que porto ferros(brackets) i ell te els dents perfectes... em fa por que aixo impedeixi tenir una relació amb ell i la veritat estic preocupada perque ell no sap res de que porto brackets...que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/08/2015 11:39
Hola!

Fa dies que vas fer-nos la consulta i n'estem segures que portar ferros no va ser cap impediment perquè la vostra trobada anés bé, oi?

Avui en dia, qui més que menys porta o ha portat ferros. Pensa que és una cosa que és temporal i que t'ajudarà a tenir les dents ben col·locades. De moment pot ser passat portar-los però a la llarga veuràs que haurà valgut la pena.

Si algú no accepta tenir una relació amb tu perquè portes ferros, potser és que aquesta persona no és l'adequada, no creus?

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: