Logotip de Adolescents.cat
narniacity
narniacity
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 03/08/15 15:19
Economia i la mama
Hola! Tinc 15 anys, i desde sempre a la familia no hem tingut "molts diners", pero ultimament anem molt molt justets.
La meva mare sempre ha sigut molt riallera, pero aquests dies esta molt trista pels diners, el meu pare esta parat i no troba feina, jo intento ajudar economicament, pero ella no accepta els meus diners perque son els que m'han donat els familiars pel meu aniversari, i jo no puc treballar encara.

Que faig? Com puc ajudar? Y el que mes m'importa, com faig que la meva mare estigui mes contenta?!

No suporto veure aixi a la meva mare:(
InterPersonal
InterPersonal
Data: 26/08/2015 13:01
Hola Narniacity!

Què dur és el que ens expliques! Segurament el que la teva mare necessita és que estiguis al seu costat, que l'acompanyis en aquests moments difícils pels quals esteu passant i li donis tot el teu suport.

També us pot anar bé que en parleu i puguis expressar la teva preocupació i mostrar-los el teu suport incondicional. Segurament a ella també li va bé poder parlar-ne amb tu i veure que faràs tot el que estigui en les teves mans per ajudar en aquests moments complicats.

Una abraçada ben forta i molts ànims!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: