Logotip de Adolescents.cat
marionaestulia
marionaestulia
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 02/08/15 10:16
Amiga....?? O enemiga??
Hola, abans de tot moltes gràcies per escoltar-me. El cas es que jo tinc una amiga a la que estimo molt però tot el dia discutim, per diverses raons, jo se que la major part de les vegades que discutim és per culpa meva i que m'enfado per coses que només jo veig per exemple jo només veig que ella cambia segons la persona amb la que està i discutim però segons ella soc jo la que ho veig! Portem uns dies fatal, i si seguim així, acabarem malament i cap de les dos ho vol pero jo no puc evitar veure aquestes coses, ja portem un any i mig igual i ella s'està saturant i ja està molt farta de sempre la mateixa historia i si segeixo així, m'agafarà mania i no podria suportar! Que puc fer per evitar tot el que penso, per no pensar mes en aquestes paranoies que em monto sobre ella( nomes amb ella)? Moltes gràcies!😗
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/08/2015 09:57
Hola marionaestulia! Doncs ésmolt normal que la teva amiga canviï depèn de amb qui estigui. Aquesta és una cosa que ens passa a tots. No estem sempre igual i depenent de qui tenim al costat ens comportem d'una manera o d'una altra (sente sempre méso menys nosaltresmateixos) perquè lespersones ens influeixen de diferents maneres.

La qüestió és: està bé ella quan està amb tu? això és el més important i el que has de tenir en compte per qeixar-te de preocupar.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: