Logotip de Adolescents.cat
Guapa!
Guapa!
Any: 1999
Comarca: Baix Ebre
Data: 01/08/15 20:44
El meu ex
Hola bona tarde!! Els ultims dies eh vist molt al meu ex i em conicedit per molts llocs, la questio es que encara eh notat alguna cosa per dins eu cuan el vea, i la pregunta és que puc fer per torna a tenir relació amb ell?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/08/2015 09:42
Hola Guapa!

Doncs que encara sentis alguna cosa dins teu pel teu ex és el més normal del món.Els sentiments no marxen així com així.

ara bé, això no vol dir que vulguis tornar a tenir una relació de parella amb ell.

pensa: què va fer que la relació no tirés endavant, què va fer que us ho deixéssiu? han canviat les coses? continuaríeu tenint els mateixos problemes?

Un cop hagis aclarit si realment vols o no tornar amb ell, llavors el millor que pots ferés anar de cara i parlar-ho amb ell, amb sinceritat.

Una abraçada i sort!

Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: