Logotip de Adolescents.cat
Kxd
Kxd
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 01/08/15 16:08
No sé que fer...
Tinc un gran problema!!! El cas és que jo fa un any tenia un gran amic que vam estar molt junts, i jo li vaig començar a agradar i a mi no m'agradava pero si que li veia un punt bo. Llavors un dia es va barallar amb mi, i no em va parlar en 6 o 7 mesos, no volia saber res de mi... Per altra banda un noi ve sempre al meu poble a pasar l'estiu, i cada cop que ve m'agrada moltíssim!!! El problema que tinc, es que ells dos són molt amics, i el que ve a passar l'estiu al meu poble, ara comença a tontejar amb mi i es com si volgués algo amb mi, i el que no em parlava fa mil, ara ja ens tornem a parlar, i ell també tonteja amb mi, i a mi m'atrauen els dos!!! Què puc fer? Vaig a per un? A per l'altre? Me'n oblido? PFFFF estic molt liada, si us plau ajuda!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/08/2015 13:09
Hola Kxd!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Quin embolic! És normal que estiguis confosa i no sàpigues què fer. Nosaltres et recomanem que no tinguis pressa i deixis que els teus sentiments flueixin. No vulguis córrer i de mica en mica aniràs aclarint què sents i si et ve de gust tenir alguna cosa amb algun d'ells, o bé prefereixes seguir com a amics amb tots dos.

No et pressionis, tu mateixa trobaràs la resposta als teus dubtes! ;)

Una abraçada i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: