Logotip de Adolescents.cat
Lu-chan
Lu-chan
Any: 2001
Comarca: Selva
Data: 01/08/15 01:35
Tinc 14 anys i depresio
Hola Adolescents.
Ara mateix tinc 14 anys, i mai li he explicat a la meva mare el que penso o simplement, la meva opinio. Per aixo ara mateix, em costa molt dir-li.
Ja fa alguns anys, que em tanco a la habitacio i em poso a plorar. Clarament sense que ningu ho sapiga. No m'agrada que la gent es procupi per mi, ja que les persones del meu voltant ja en tenen prous problemes com per tambe aguantar els meus.
Pero fa un temps vaig tenir una discusio molt forta amb la dona de la meva mare i vaig agafar una "cuchilla" de la maquineta i em vaig tallar els braços. En aquell moment nomes pensava en que si jo no hi fos, els meus familiars i amics no patirien tant.
Que puc fer? Necessito ajuda! :'(
InterPersonal
InterPersonal
Data: 20/08/2015 13:04
Hola Lu-chan!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per la confiança!

Què dur és el que ens expliques! Pensa que els pares són aquí per ajudar-nos i per donar-nos suport en els moments en els quals no ho estem passant del tot bé.

Es necessita molt de coratge per demanar ajuda, ho sabem, però val la pena. Avui has fet el primer pas, així que no deixis passar ni un dia més, parla-ho amb algun adult de confiança i demana ajuda. No deixis que la desesperança et guanyi! Et mereixes ser feliç!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: