Logotip de Adolescents.cat
anonimousss
anonimousss
Any: 2002
Comarca: Baix Empordà
Data: 30/07/15 19:54
amigaaa en periiiilll (mig bulliyng)
hoolaaa! primer de tot: tinc una amiga que l'altre dia em va explicar que estava baixa d'autoestima perque:
1- va a un casal i a lhora d'esmorzar quan acaven els deixen anar a la piscina i ella s'estava banyant i una nena va dir 1500 punts qui li tregui el banyador, i li van treure (va quedar despullada)
2- al mateix casal juguen a un jo que es posen en rotllana i has de dir una cosa sobre el del teu costat, i a ella li van dir : cara peix, caramerda, cara cul... i s'ho va prendre mooolt malament la pobre.
la vull ajudar
QUE PUC FER??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/08/2015 18:51
Hola Anonimousss!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori!

Ningú, sota cap circumstància, es mereix aquest tracte. Per tant, el que et recomanem és que parlis amb la teva amiga, li donis tot el teu suport, i li diguis que parli amb algun adult de confiança per aturar aquesta situació d'assetjament. En aquest casal hi ha monitors adults els quals han de vetllar perquè aquestes coses no passin.

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: