Logotip de Adolescents.cat
unicornioarcoiris
unicornioarcoiris
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 30/07/15 19:38
EM VULL LIAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HOLA
Tinc 14 anys i mai me liat. El tio k magrada suda de mi i esta amb una altra, i evidentment em vull oblidar d'ell i coneixer algun altre tio. Els meus amics (tios) son bastant feos, i no vull res amb ells xk son els meus amics. M'agradaria coneixer algu (per BCN), pero evidentmenmt no puc anar pel carrer saludant a la gent i dient-li "hola, vols ser el meu amic i ens liem?"
En resumn em podeu dir algunb lloc on anar i coneixer gent i tot aixo.
Gracies

P,D. No estic desesperada k consti.
P.D.2 sorry per les faltes
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/08/2015 15:44
Hola!
doncs com molt bé dius nno pots anar pel carrer dient això, per tant, el que et recomanem és qeu vagis a llocs on facin coses que a tu t'agradin i allà podràs cone`xier a nois que també els hi agradarà el mateix que tu.

apuntat a algun curs d'estiu, ves a alguna activitat que es faci al teu poble o a on estiguis, etc... A barcelona fan moltíssimes coses durant l'estiu. I així podràs anar coneixent gent.

El més important és quedeixis que les coses vagin passant sense intentar forçar-les ni sense tenir pressa.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: