Logotip de Adolescents.cat
pato12
pato12
Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 30/07/15 18:19
No se que fer.
Hola, soc un noi de 17 anys que ho he passat molt malament amb les noies, fa poc temps vaig estar amb una noia que em va fer molt de mal i em va enganyar a un altre noi. Vam trencar ja fara 1 mes mes o menys però jo encara no puc ovlidarme'n d'ella. Però he conegut a una altre persona, aquesta persona fa només un parell de dies que parlem però es una noia molt simpàtica i molt bona i també li ha anat malament amb la seva ultima parella y jo ja porto fixant-me en ella un temps però ella no ho sap, i al començar a parlar amb ella doncs m'he com il·lusionat de que m'agradaria fer coses amb ella, poder enamorar-me d'ella però nose si podre... Perquè també he de dir que tinc l'auto-estima molt baixa i a més a més no se si ella m'estimarà. Però el pitjor de tot es que tinc por de començar una relació (encara que amb aquesta noia m'encantaria) perquè tinc por de que em facin mal un altre cop.

Moltes Gràcies Adolescents.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/08/2015 15:41
Hola pato12, gràcies per confiar en nosaltres.

Tot el que ens expliques és molt recent i el que et recomanaríem és que deixis qu el temps vagi seguint el seu curs.

Mica en mica ja aniràs veient si et vas acostant i sentint més coses per aquesta noia o si passa el contrari. I quan ho vagis veient, ja veuràs si vols comentar-li alguna cosa o si prefereixes mantenir-te en silenci.

Però si ara us aneu coneguent i aneu acostant-vos mica en mica ja és fantàstic!

Elena Crespi i Asensio - @tarongesenceres
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: