Logotip de Adolescents.cat
anonima
anonima
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 30/07/15 11:28
COSES DE LA VIDA
Hola, dons ara us explicaré una cosa que fa una mica de temps que em passa.
Porto anys que m'agrada el meu veí, aquest any m'han canviat de classe del esport que faig bueno i a la ultima exhibició vaig veure a un dels grans i em va agradar. A principis de juliol ja em van canviar i al segon dia que jo fos ja va venir ell. Vam parlar i quan ens va tocar posar-nos en parelles em vaig posar amb una amiga meva, vam anar canviant i al final em va tocar amb ell. ell m'agrada moltíssim i m'agradaria dir-li, li volia haver demanat el número el dilluns però no vaig poder perquè un amic meu estava parlant amb ell i em vaig tallar i llavors o li anava a demanar el telèfon ahir però estava el meu pare i no vaig poder. parlem regularment quan anem a fer l'esport i ens mirem i ens somriem. Tot això no u sap ningú de la meva família només la meva millor amiga
Li demano el numero o no?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/08/2015 20:27
Hola Anonima!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Si tens tantes ganes de demanar-li, fes-ho, per què no? Veiem que estàs força decidida a fer el pas, l'únic és que has de trobar el moment adequat! ;)

Si no pots aconseguir-lo directament amb ell, sempre pots preguntar-li el seu número a algun dels seus amics o amigues que tingueu en comú!

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: