Logotip de Adolescents.cat
herrmann
herrmann
Any: 1998
Comarca: Alt Penedès
Data: 28/07/15 13:31
La meva amiga sent 'algo' pel noi que m'agrada
Hola adolescents!

Sóc un noi de 17 anys amb cabells castanys, ulls marrons i bisexual. Fa res vaig conèixer a un noi del qual vaig tindre interés i viceversa, però que per circumstàncies de la vida no vam dir el que sentiem. Alhora, ell es va fer molt amic d'una de les mves millors amigues i ella va sentir el mateix interés cap a ell.

La meva amiga em va dir el que sentia per ell, però jo no li vaig dire res... I a més, ell tampoc sap el que la meva amiga sent. Jo i aquest noi volem tornar a veure'ns i 'recomençar-ho tot', però tinc por de que la meva amiga s'enteri i se senti traicionada per mi...

Hauriem de mantindre-ho en secret? Ajuda! :(

Moltes gràcies! Petons <3
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/08/2015 16:10
Hola Herrmann!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per la confiança!

Com creus que et sentiràs si no li expliques i ho mantens en secret? Et sentiràs com si l'estiguessis traint? Si és així, potser és millor que en pugueu parlar i li expliquis tal com ens ho has explicat a nosaltres. Potser al principi la sorprèn, però segurament agrairà la teva sinceritat.

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: