Logotip de Adolescents.cat
ali9
ali9
Any: 1998
Comarca: Vallès Oriental
Data: 28/07/15 13:30
Cicles (URGEEEEEEEEEEEEENT)
Hola! Vaig conèixer un noi per fb al gener i ens estavem coneixent i això i li vaig dir que jo estava fent batxillerat i això. Després vam deixar de parlar i ara hem tornat parlar i estem mig sortint i m'ha dit que li agrado molt i a mi m'agrada ell i això, però el que no sap és que aquest any deixare Batxillerat per fer un cfgm, crec que ell prefereix gent que facin batxillerat i vagin a la universitat i això perquè m'ho ha dit. I jo no sé com dir-li que deixare batxillerat per fer cfgm ja que ara a l'estiu hem parlat i li he dit que em queda acabar 2 de bachi i hem parlat del cole i del que fare quan acabi bachi i això. Ara no sé que fer, no li vull dir la veritat ja que s'enfadara. Crec que puc seguir amb la mentida de que estic en bachi i quan se suposa que hagi acabat bachi li diria que faré un cfgs i ja aquesta i després universitat i això. No sé si aquesta relació durarà per sempre per això vull que duri tot el possible i sé que si li dic la veritat s'enfadarà i deixés de parlar-me.
Si us plau no em diguis que li he de dir la veritat, li diré, pero no encara, he pensat que si dura la relacio li dire més endevant.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/08/2015 18:06
Hola ali9!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

És la teva deicisió doncs. Si ja has pensat en les conseqüències i en com les afrontaras si s'entera cap problema!

Endavant, de tot se n'aprèn!

ELI Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: