Logotip de Adolescents.cat
JdeJota
JdeJota
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 28/07/15 13:00
Somnis
Hola! Bon dia/tarda/nit!!
Tinc parella des de fa sis mesos i seguim tan enamorades com al principi. Ara ella s'ha anat uns dies fora i le trobat molt a faltar. Però durant aquests dies he tingut somnis en els que li posava "els cuernos" o noies que no conec de res em demanaven trios. Honestament, mai li ho faria però és que no és la primera vegada que tinc aquest tipus de somnis i no entenc perquè, si que algunes vegades hem parlat de que faria una si l'altra l'enganyès, però mai m'he plantejat fer-ho ni ho vull fer. ¿És extrany o normal? ¿Li explico?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/08/2015 18:05
Hola JdeJota!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs no pateixis. SI estàs segura del que vols els somnis no faran que canviis de posició. A vegades els sòmnis oden estar relacionats amb una por o una inseguretat, però no tenen tan poder com per a traspassar a la realitat si tu no vols!

Estigues tranquil.la!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: