Logotip de Adolescents.cat
badboy
badboy
Any: 1998
Comarca: Segrià
Data: 27/07/15 16:14
Perquè creuen que sòc satànic?
Hola bones, des de fa una temporada els meus amics diuen que sóc satànic i no entenc perquè, jo no faig cap mena de rituals ni res. Potser ho diuen per les pintes que faig i la malla llet que tinc, i per exemple quan m'enfado els hi dic coses com "arde en el puto infierno". Els seus pares em comencen a tenir por però jo sóc bona gent no faré mal a ningú i tal.

Què faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/08/2015 17:58
Hola badboy!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Ostres, doncs potser si que la idea que tens de que t'ho diuen perquè dius aquests tipus de frases pot ser certa...


Tenim dret a enfadar-nos amb els altres, però no ha treure la rabia com ens doni la gana. Hauràs d'aprendre a controlar la rabia quan et sorti tan ràpid i a demanar disculpes.

Pots treure altres parts més amables i simpàtiques de tu. No cal qeu juguis a aquest personatge que diu aquestes frases. Busca aquella part guay i practica-la!

Veuràs com tot canvia!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: