Logotip de Adolescents.cat
Nay
Nay
Any: 1999
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/07/15 16:10
Què és?
Bon dia, em dic Iria. Tinc un dubte en una cosa, l'altre dia vaig veure un noi en la plaça del poble i aquest noi és molt guapo, aleshores no se com va passar que ens vem mirar els ulls i jo no era capaç de apartar la mirada d'ell, crec que a ell li va passar el mateix ja que al cap d'uns segons es va donar compte i va apartar la mirada, i perque em va semblar es va possar una mica nerviós ja que va fer el típic moviment nerviós dels homes de tocar-se el clatell i moure el peu. Què creus que va ser? Des de aquell dia sempre que vaig per aquella zona sense donar-me compte el busco amb la mirada i a vegades ens trobem pel carrer i ens mirem. Creus que és atracció? Podria ser mutua o és simplement la meva imaginació?
Espero la vostra resposta.
Gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/08/2015 17:55
Hola Nay!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Ostres, doncs és un misteri..Difícil d'endivinar! De totes amneres, fas bé de deixar-te caure per allà de tan en tan. No cal que t'hi passis tot el dia, però deixar-te veure és bo. Vés fent i observa què passa...potser algun dia us saludeu, o parleu, o us trobeu en algun concert o algun lloc on us va bé parlar...

Temps al temps!! El dia a dia t'anirà donant la resposta, a vegades cal qeu vagin assant cosetes, els sentiments no funcionen tan ràpid!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: