Logotip de Adolescents.cat
Anònimaa *-*
Anònimaa *-*
Any: 2002
Comarca: Comtat
Data: 26/07/15 21:55
123AAjudaaa
Hola! Bueno mira tinc un problema. Fa un mes i mig por ahí em vaig fer molt amiga d'un noi i nose al principi ni ell ni jo sentiam res pero quan va anar abançant els dies dons ens vam adonar de que ens agradavam, perquè els seus amics parlaven amb ell i després amb mi i tall.... Bueno ell em va demanar per surtir i li vai dir que ho tenia de pensar. Creieu que amb 1 mes i mig de fer-nos molt, el que sentim es amor? Siusplau ajudeuume Pd: M'ancantaa adolescents.cat es de lo millor!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/08/2015 18:15
Hola Anònimaa!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per la confiança!

A vegades els sentiments i l'enamorament poden anar molt ràpids. El que sentiu cada un de vosaltres només ho sabeu vosaltres, per tant, no vulgueu córrer i seguir coneixent-vos, veuràs com de mica en mica anireu aclarint que sentiu i descobrint si el que hi ha entre vosaltres és amor o no!

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: