Logotip de Adolescents.cat
Monica Rubio
Monica Rubio
Any: 2002
Comarca: Cerdanya
Data: 26/07/15 21:16
Quan penso en ell...MONICA RUBIO
Holaaa
Fa uns anys q magrada un noi un any mes gran q jo (te14)llavors el dia 16/7 em va demanar sortir i obviament vaig dir que si... Cada cop que penso en ell, qke mimagino q ens liem... Em donen moltes pessigolles a la panxa, com formiguetes.. I quan em oarla tambe... Llavors nose si estic enamorada.. Perke mai mhavia passat amb ningu dl meu dubte es si estic enamorada..?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/08/2015 18:12
Hola Monica!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Pel que expliques sí que sembla que estiguis enamorada, però això només ho pots saber tu. No pateixis que ho aniràs descobrint! ;) De moment gaudeix d'aquests moments i d'aquestes sensacions, les papallones a la panxa són fantàstiques!

Una abraçada ben forta i bon estiu Monica!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: