Logotip de Adolescents.cat
CBA
CBA
Any: 1997
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 25/07/15 12:43
Lio? Novio? Que es?
Hola. Ahir va ser el primer cop que em vaig liar amb un tio però no se si sento algo per ell, se que ell per mi si però jo estic indecisa. No el veig gaire atractiu, m'agraden altres nois i nose si va ser nomes aquell moment en el que volia liar-me amb algú i ja està. No se que fer perquè tampoc hem parlat del tema de "novios". Em podrieu aconsellar?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 12/08/2015 17:18
Hola CBA!

Sóc la Mariona Busto, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Doncs nosaltres tampoc ho podem saber, però tranquil·la, no et pressionis i dóna't el temps que necessitis per veure què és el que sents exactament, veuràs com ho aniràs descobrint. També pots quedar amb ell, anar-vos coneixent millor, segur que t'ajudarà a veure què sents i podreu parlar sobre que va significar per a tots dos que us emboliquéssiu!

Una abraçada ben forta i bon estiu!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: