Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 23/07/15 20:52
Carta 23/7/15
holaa! Sóc una noia de 13 anys i m'agradaria que pengessiu un article de una carta que he fet jo, és amb castellà. Gràcies!!!


HARTA DE TI

Que al fin y al cabo todos son iguales, m enamora con simples palabras y luego a la minima me hace daño. Que mientras me dice que soy única, se lo dice a diez personas más...
Pero llegas al punto que le quieres pero a la vez, te dan ganas de matarlo, ganas de joderle la vida como lo ha hecho él, ganas de hundirlo hasta el final...
Al final me doy cuenta que no vale la pena rallarse por un chico que más que hacerme sentirme bien, hace que llore.
Pero ya esta, ya paso, ese chico que pensaba que era diferente me ha demostrado que no lo es, que es igual de cabron que todos.

Resumiendo...es hora de olvidarlo, es hora de ser feliz
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:35
Hola!

Et felicito per la decisió que prens a la carta! Ara a posar-ho en marxa! És cert quan una cosa no ens senta bé, l'hem de solucionar i si no pot ser hem decidir tirar endavant i ser feliços!

Sort!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: