Logotip de Adolescents.cat
LaiaAriño
LaiaAriño
Any: 2001
Comarca: Segrià
Data: 23/07/15 17:35
Estic enamorada amb 14 anys
Hola, tinc 14 anys, i estic enamorada d'un noi que en té 19, el cas és que aquest any farà tres anys que estic per ell, és un noi que conec des que era petita, però fa uns anys ens vam retrobar, primer estava a gust amb ell i així, després em ficava nerviosa cada cop que el veia i sentia aquell pessigolleig tan extrany, ara farà un any que em tracta d'una manera diferent, em demana abraçades i em fa sentir especial, ens donem de les mans i ens podem estar minuts així i no s'ens fa incòmode.
No se si li agrado, o alguna cosa així, però el cas és que m'encanta estar amb ell perque no és com amb els altres, em tracta diferent... Necessito saber que passa o que en opineu.
Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:33
Hola Laia!

Sócl'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Docns et recomano que deixis viure't i sentir tot això que compartiu. Ja aniràs trobant respostes, ar aes tracta de gaudir del pessigolleig i de assar-ho bé!!

Potser li agrades o potser és massa d'hora per dir-ho, el que està clar és que has de viure el moment i si et fas tantes preguntes t'oblidaras del que sents ara!

endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: