Logotip de Adolescents.cat
anonima17
anonima17
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 23/07/15 15:41
millor sola que mal acompanyada
hola!!
Necessito ajuda,tinc un grup d'amigues en el que ens barallem molt sovint per tonteries,aquest estiu hi he estat pensant i m'he adonat de que només estic amb elles per a no estar sola,magradaria anar amb un altre grup però no hi ha ningú mes amb qui em pugui relacionar,ja que també sóc molt timida.
M'he adonat de que ara només tinc dos opcions o seguir amb elles i passar-ho malament o estar sola i depre cosa que tampoc em ve molt de gust,ja que no vull que la gent pensi malament de mi.
siusplau necessito que em diguis que podria fer!

moltes gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:29
Hola anonima17!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs et recomano que intentis analitar en quins moments i quan us discutiu menys, quines activitats us fan riure més , etc. Llavors pots anar-hi o organitzar activitats d'aquests tipus.

er altra banda, comença a investigar activitats i gent que t'agradi i ajuda't a nous plans! Tanirà molt bé sumar gent a la vida i anar descobrint amb qui et sents millor! És molt important!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: