Logotip de Adolescents.cat
Andreaa
Andreaa
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 23/07/15 12:57
Gelosia de la meva cosina
Hola, tinc 12 anys i en el novembre faig 13, tinc una cosina de 14. He estat una temporada a fora de Espanya i ara al tornar la meva cosina es comporta diferent amb mi, a vegades em diu tonta, em contradiu en tot, o diu que soc una lenta, quan es ella, una vegada estàvem en família i deia que menjo molt, però després es ella que no para de menjar i em diu que es menjaria el triple!! o per exemple, jo estic mes morena que ella i llavors em diu "ai jo tampoc no vull estar tan morena" em contradiu en tot. El punt, esque he parlat amb la meva avia, que ara visc una temporada amb ella, i amb la meva tieta, i creiem que son gelos, ella tampoc no es dona conta, i volem fer algo, que puc fer per estar en pau?
Gracies,
Andrea
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:27
Hola Andreaa!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et recomano que arlis amb ella i li diguis com et fa sentir que et digui aquestes coses. Potser no començaria per dir-li "tens gelos" erquè es pot sentir atacada i llavors que us discutiu. Pe`ro si que li pots dir que et sents trista quan et diu això i que preferiries que parléssiu d'altres coses i et tractés amb respecte.

Ho pots fer tu sola primer!! Endavant! Et farà sentir molt bé fer aquest pas!

Ànims!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: