Logotip de Adolescents.cat
abc
abc
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 23/07/15 01:19
Estic farta
Hola, en primer lloc gracies per tenir el consultori.
Sóc una noia de 14 anys i des dels 12 anys que no estic del tot be, tot va començar en que em vaig desenvolupar massa ràpid, sempre havia sigut molt primeta però tot va canviar.. Tinc uns alt i baixos molt forts que ja no puc suportar, fa temps que em vaig començar a tallar i ara feia aproximadament un mes que no ho feia però avui ja he explotat, també estic "pillada" d'un tio amb qui erem molt amics però ens vem anar distanciant i el trobo massa a faltar però en tema de nois soc molt tímida i no se com recuperar-lo. Necessito aprimar-me, vaig anar a un nutricionista i em va fer una mena de règim i m'he aprimat però no n'hi ha prou, mai n'hi ha prou.. Faig natació tres cops a la setmana i gimnàstica dos però tot i així cada cop em veig mes grassa i lletja. Tinc masses coses al cap que no em deixen viure tranquil.la. Vull sortir de tota aquesta merda però també vull estar prima i deixar de ser tan insegura, es com si una part de mi digues una cosa i una altra part la volgués contradir.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:24
Hola abc!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'interpersonal.

Docns et recomano que escriguis al consultori d'alimentació pel tema aprimar-te.

Per altra banda, has de mirar què pots canviar de la teva vida i acceptar el qeu no. Analitza cada una de les àrees de la teva vida i avaluales i pensa què pots fer er millorar-les.

Si t'arramangues les mànigues i comences a posar-hi idees i ganes aniràs veient que et sents millor. Et recomano que descobreixis noves activitats i nous plans i gent. Busca coses que et motivin!!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: