Logotip de Adolescents.cat
Fanatica00
Fanatica00
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 22/07/15 22:07
Com puc fer per amagar els talls dels braços?
Hola, el meu dubte és que com ho puc fer perquè els talls dels braços i cames desapareixen. Sóc morena de pell i els talls es veuen fàcilment. Agrairia molt que m'ajudéssiu i que si publiqueu això que no sortís el meu nom. Moltes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:15
Hola Fanàtica00!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs la teva rpegutna és molt dificil. Potser tallar-te et dóna una sensació de alliberament a un moment però llavors les conseqúències són molt pitjors. Et recomano que arenguis una altra amnera de solucionar els dificultats i afrontar els coses que no van tan bé. Fen-te talls només et fas mal a tu mateixa . Has de provar opcions que et recordin qeu ets valenta i que pots afrontar la teva vida!

Demana ajuda a amics, adults o professionals si no canvia la situació!

Endavnat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: