Logotip de Adolescents.cat
adolescents :)
adolescents :)
Any: 2001
Comarca: Osona
Data: 22/07/15 10:38
ex i pares:((((

mira, fa un temps em vaig deixar amb el novio pk no me lestimava ya, po li vaig fer molt de mal i ara esta en depresio i em sap molt greu pq es un dels meus millors amics i em vaig menjant el coco tot el dia per si encara podem ser amics... no se si hauria de parlar amb ell del tema o deixar k passes un temps... pero es ke vam tallar fa com 1-2 mesos i encara esta aixi saps i encara li molo ino se si parlant amb ell encara li fare mes mal. que faig?
llavors, em passo els dies a casa sola pk els meus pares treballen i yo no faig casal. me mare sempre em diu k estic massa enganxada a lordinador i k kedi amb algu po llavors kuan vull kedar pels matins o a les tardes em diu k no k haig de fer coses. llavors no hi ha ki lentengui. com ho puc fer per que em deixi apuntarme algun casal o kedar?!?!?!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:10
Hola

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Pel teu ex et diria que potser deixar temps i distancia és el més adequat en aquest moment. Amics ho podreu ser però potser més endavant, quan ell estigui recuperat. És natural qeu n' t'hagi obldiat amb un o dos mesos, quan ens estimem algu de veritat costa força temps passar pàgina.

Per la teva amre parla amb ella i diga-li exactament el qeu has escrit a la consulta, així veurà que estàs confosa en el que et demana i podreu esbrinar on ha estat el malentès i buscar solució.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: