Logotip de Adolescents.cat
JoFra
JoFra
Any: 2000
Comarca: Alt Camp
Data: 21/07/15 23:49
Sóc bisexual!!!
Hola, bon estiu!! Sóc un noi de 15 anys i m'agraden les noies, quan vaig a la platj ho noto, en concret ara no m'agrada cap noia perquè vaig tenir un problema amb una. Però des de ja fa mig any que sento atracció per un noi en concret. I no sé com dir als meus amics que sóc BI ho he intentat dir però es pensen que és conya.
També tinc por de si em declaro al noi de que m'envii a la merda. I les noies m'envien totes a la merda i estic confòs.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:08
Hola joFra!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòlgoa d'Interpersonal.

Doncs fas bé de dir-els-hi. Potser els hi has de donar temps perquè vagin encaixant la noticia.

Els altres t'han d'acceptar tal com ets. otser trobaràs gent que ho encaixa més ràpid i d'altres no tan, eprò tu has de fer el que sentis. A tots ens han rebutjat alguna vegada per amor i això ens fa més forts i ens ajuda a créixer. A més, i si va bé?

Endavant!



Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: