Logotip de Adolescents.cat
Paula_012
Paula_012
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 21/07/15 23:48
"Millors amigues"
Hola!!
Tinc 15 anys i desde fa 3 que conec a la que és la meva millor amiga, no tenim els mateixos gustos ni els mateixos amics però sempre hem estat molt unides. El cas és que desde principis d'estiu ens em anat separant, ja que cadascú té un grup d'amics molt diferents, però fins ara em anat quedant sovint.
El passat divendres vam quedar les dos soles i la vaig estar esperant durant casi una hora, no responia als missatges ni a les trucades, i més tard em vaig enterar que em va deixar plantada per estar amb el seu nou grup d'amics, la veritat és que em vaig enfadar molt ja que cada cop va més amb ells i menyS amb mi, i m'estic cansant de ser el seu segon plat, però esque em passat molts bons moments juntes. I no se que fer perquè també vaig intentar anar amb el seu grup però no em sento a gust, necessito algun consell siusplau!!!
Gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:06
Hola paula_012

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs entenc que t'enfadéssi. És natural. Tens dret a enfadar-te. Un cop enfadats després hem de pensar en com dir-li a l'altra persona perquè ens entengui i pugui sapiguer com ens fa estar que ens deixi plantada.

Pot ser que ella ara tingui ganes de conèixer nous grups i hi té dret, però es clar, és important que li diguis que et va saber greu que et deixes plantada i que un altre dia t'avisi amb antel.lació perquè tu puguis fer els teus plans.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: