Logotip de Adolescents.cat
noia_encantada
noia_encantada
Any: 1997
Comarca: Baix Penedès
Data: 21/07/15 18:34
em sento sola...!
Hola, bona tarda! Tinc 17 anys i sóc una noia bastant tímida, que té un grup d'amigues. Vam començar totes bé, però amb el pas dels anys totes han canviat...Està bé que la gent canvii amb els anys, però el problema és que ja no tinc ganes d'anar a festes majors o a concerts amb elles perque elles beuen alcohol i jo no... Em sento sola perquè si per exemple jo no hi vaig amb elles, els és igual perque jo no bec alcohol i no em puc "desmadrar", però si falta alguna d'elles es posen tristes. Jo no bec ni fumo, i em sento apartada de tota la gent de la meva edat per aquest motiu. A mi m'agrada anar a concerts i a festes, pero no m'ho passo bé perquè elles només beuen i quan estan borratxes doncs ballen i la lien parda...i jo em quedo sola i sense fer res, ajudeu-me sisplau que ja no sé que fer...Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 18:02
Hola noia_encantada!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interersonal.

Doncs en aquesta situació et recomano que intentis proposar altres plans també epr fer juntes. Segurament elles han descobert noves experiències amb les que es diverteixen. Si a tu no t'agrada és respectable igual com que elles també tinguin ganes d'anar de festa.

Si organites plans et funcionarà. Si no us poseu d'acord potser et pot ajudar buscar més grups d'amigues on a cada grup comparteixis valors i activitats diferents.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: