Logotip de Adolescents.cat
ainoaamiga
ainoaamiga
Any: 1993
Comarca: Alt Penedès
Data: 21/07/15 13:03
PROBLEMON
Hola mágradaria que contesteseu aquesta consulta que vaig a fer ara el mes aviat possible és molt urgent. Tinc novio desde fa 1 any i mig i fa 4 mesos vaig quedar amb ell per fer el sexe. Ell no va comprar preservatiu perque s´havia gastat els diners en mariguana i jo vaig dir que aixi mllor que no ho feesim i ell em va dir k no pasaria nah. Aixi que hjo vam fer tot i que jo no volia. Al cap de dos mesos no em venia la regla i jo dirli a la meva tieta perque li tinc molta confiança al ginecolec em van dir que woow ya stava de tres mmesos em vaig posar histerica perduda i em van dir que era super dificil abortar i si volia abortar tenia que pasar per quirofano. Aixo sol ho sap ma tia no ho sap ningú mes. El problema esque ya començo a tenirt panxeta i la gent sen fixa molt hi ha alguna altra manera de abortar k no siguii sapar poer quirofanop
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/08/2015 17:53
Hola ainoaamiga!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal. Et suggereixo que escriguis al consultori de sexe, les meves companyes que són sexòlogues i psicòlogues t'ajudaran.

Entenc que no t'agradi passar per quiròfen però t'has de deixxar assessorar pels professionals. Estaras en bones mans!!

És una sitaució complicada per la que estàs passant però amb l'ajut de la teva tieta i bons professionals, i fins i tot els teus pares tiraras endavant!!

Sort! i una gran abraçada!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: