Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 14/07/15 10:41
No confio molt amb ella però...
Holaa!
mira fa temps li vaig dir un secret a la meva millor amiga i ella el va xivar. Al cap de 2 setmanes la vaig perdonar i em va dir que no ho faria més. Aixì doncs li dono una altre oportunitat...
Un dia em va veure que li deia secrets meus a una altre amiga. I la meva millor amiga em va veure i es va cabrejar. Per què? Perquè diu que si ella és la meva millor amiga, que li digui els meus secrets a ella, perquè ho vol saber tot. Desde aquell dia ja no vaig dir ni un secret a ningú. Però ella continua...vol saber el secret que li deia a l'altre....
Fa 1 setmana li vaig respondre que NO li diria perquè si és un secret,és un secret...no el vull dir. Ara diu que ja no som millors amigues i que vol saber el meu secret. Jo no li vull dir perquè estic segura que el xivarà....què faig? Pensa que no confio amb la meva millor amiga!!!



Ajud i merci💕
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 18:03
Hola sensenom07!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal

Carai! Doncs, tu decideixes! Diga-li que et sap greu que s'ho prengui així, que no li vols fer mal però que e´s aprt de la teva intimitat i que t'agradaria que et respectes.

O dóna-li uns dies i mira si les coses es calmen. Generalment funciona!

Eli Aulet www.interpersonal.cat

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: