Logotip de Adolescents.cat
Sensenom07
Sensenom07
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 14/07/15 10:32
Tinc por del facebook😕
hola mira tinc 13 anys i tots els meus amics ja tenen facebook. Jo sóc menor per registrar-me. Però per altre banda un dia al cole van venir uns policies i ens van explicar histories que havien passat per culpa del facebook.👈és per això que tinc por!!😕

Tres questions:
1.el facebook serveix per algo?
2. Per penjar fotos i que després tothom t'he les pugui veure?
3. Em faig facebook o no?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 18:00
Hola sensenom07!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

El facebook és una xarxa social més, per tant serveix per comunicar-nos i estar en contacte virtual amb amistats. Tu decideixes quin us en vols fer, no tens perquè penjar-hi fotos si no vols, o pots penjar fotos que no se't vegi,,,etc.

És la teva decisió fer-te o no facebook. Si en fas un bon ús i responsable, i decideixies fins on mostres la teva intimitat , no hi ha problema!

Eli AULET www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: