Logotip de Adolescents.cat
anonim<3
anonim<3
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 14/07/15 00:33
crec k em mola l'ex de la meva millor amiigaa!!!
hola! sóc una noia de 13 anys, i crec k em mola l'ex de la meva millor amiga, el problema és que no ens coneixem entre ell i jo. ell em diu de quedar per coneixens, pero tinc por, pk no vull k la meva millor amiga, s'enteri de k haurem quedat.
l'altre problema es que ell es pensa que jo tinc 16 anys, li vem dir amb la meva millor amiga, pk tot comença amb una broma telefonica.
a mes, estic molt confusa, pk tota la gent k ho sap, diu k ell està pillat de mi, pk m'envia coses maques i petunets i cors. l'altra part, és que quan ell m'obra (cada dia a la nit) sento com una cosa rara a la panxa, suposu k son les papallones...
ajuda siusplau!!!
meeerciii
petuuuneetssss
InterPersonal
InterPersonal
Data: 28/07/2015 17:53
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs és una situació complicada!! Tens el risc de perdre a la teva amiga! Tu decideixes. El mal no li evitaràs si ella encara està recuperant-se, o encara se l'estima.

Eli Aulet www.interpersonal.cat




Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: